Añadir a Favoritos
Contacto
Inicio
IVAC
ORGANITZACIÓ EDCINE
CONTINGUTS
EDICIÓ A VALÈNCIA
IDIOMA
CONTINGUTS
Horari
Programa
INFORMACIÓ
PROFESSORAT
ALLOTJAMENT
DOSSIER
Presentació del projecte EDCine/Archives
EDCine/Archives és part del projecte EDCine (Enhanced Digital Cinema Project), finançat per la Unió Europea dins del seu 6é Programa Marc per a la investigació i el desenvolupament en l'àrea de les aplicacions de D-Cinema.

L'objectiu principal d'EDCine/Archives és el diseny d'un sistema digital d'emmagatzematge i accés per a les filmoteques: una solució per a la ingesta, emmagatzematge, accés i distribució de continguts cinematogràfics en un entorn digital i també vàlida per a altres continguts d'origen digital o analògic.
Entitats organitzadores
EDCine/Archives és una col·laboració entre Cinémathèque Royale de Belgique, Fraunhofer-Insitut für Integrierte Schaltungen IIS (Erlangen, Alemania) i MOG Solutions (Oporto, Portugal). Com a part dels seus esforços en el projecte d'investigació EDCine, la Cinémathèque Royale de Belgique organitza un programa de formació especialment dirigit a arxivers i professionals encarregats d'arxivar, digitalitzar i distribuir materials d'arxiu, programa de formació que ha sigut organitzat amb el suport i la contribució dels altres membres d'EDCine/Archives.

El seminario se celebrarà en diferents ciutats d'Europa en col·laboració amb les filmoteques i institucions locales. L'edició del seminari en València és una iniciativa de l'Institut Valencià de Cinematografia Ricardo Muñoz Suay (IVAC) que compta amb la col·laboració de Filmoteca Española.

 © IVAC - La Filmoteca · INSTITUT VALENCIÀ DE CINEMATOGRAFIA RICARDO MUÑOZ SUAY · TEL: 96 353 93 00 · FAX: 96 353 93 33